Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη»: Ο Γ. Χατζηδάκης παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της παράταξης

Ψήφο εμπιστοσύνης για μία ακόμη θητεία στην διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης ήταν η συγκέντρωση του δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη που παρουσίασε και τους 79 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη».

Στο κατάμεστο, από χίλιους και πλέον δημότες θέατρο Άλσους, ο Γ. Χατζηδάκης, στην πρώτη προεκλογική του εκδήλωση αναφέρθηκε στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής να βελτιώσει την πόλη τα τελευταία 4 χρόνια, με ιδιαίτερη αναφορά να γίνεται στο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Ηλιούπολη.

Ειδική αναφορά έκανε στην προσπάθεια για σύνθεση πολιτικών δυνάμεων και απόψεων και συγκεκριμένα, με τον Δήμαρχο να επισημαίνει πως το νέο όνομα της παράταξής του «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» αποσκοπεί στο να ενώσει δυνάμεις για το καλό της πόλης.

Επίσης, αναφέρθηκε στα έργα της δημοτικής αρχής, εστιάζοντας τόσο στις μαζικές αναπλάσεις των παιδικών χαρών, όσο και στην έναρξη λειτουργίας του νέου βρεφονηπιακού σταθμού στο κέντρο της πόλης.

Για το επίμαχο ζήτημα της καθαριότητας έκανε εκτενή αναφορά στην προσπάθεια της αύξησης της ανακύκλωσης με τους νέους σταθμούς που έχουν ανακυκλωθεί σε όλη την πόλη, καθώς και στην προσπάθεια ριζικής αναδιοργάνωσης του τομέα καθαριότητας, ενώ δεσμεύτηκε για την αγορά νέων απορριματοφόρων και οχημάτων που θα ενισχύσουν την καθαριότητα στην πόλη, το επόμενο διάστημα.

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε 79 υποψηφίους, επισημαίνοντας πως έως τον Σεπτέμβριο θα έχει συμπληρώσει τον αριθμό 87, που είναι ο ανώτατος αριθμός υποψηφίων με βάση τη νομοθεσία καιεξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα επανεκλεγεί από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Θεόδωρος Γιωργάκης, ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. Βοσκόπουλος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Ιωακειμίδης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραλία Χρηστίδου και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

Διαβάστε επίσης: Επίσκεψη του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στον Δήμο 

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ