Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ανάσες δροσιάς σε κλιματιζόμενους χώρους του Δήμου

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Δάφνης Υμηττού ενημερώνει ότι λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες,  είναι έτοιμος να διαθέσει, αρχής γενομένης από σήμερα, κλιματιζόμενους χώρους για όποιον συμπολίτη μας επιθυμεί να προστατευτεί από τον καύσωνα.

Συγκεκριμένα την Τετάρτη 12/07/2023, την Πέμπτη 13/07/2023 και την Παρασκευή 14/07/2023 θα διατεθούν δύο κλιματιζόμενες αίθουσες στο Α’ ΚΑΠΗ Δάφνης (Χρήστου Μιχαλόπουλου 65, Δάφνη) και στο Α’ ΚΑΠΗ Υμηττού (Παπαστράτου 14, Υμηττός), για την εξυπηρέτηση των πολιτών λόγω καύσωνα από 08.00π.μ έως 08.00μ.μ.

«Καλώ όλους τους δημότες να λάβουν υπόψη τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας, ειδικά όσους ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, που δίνονται από το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Πολιτικής προστασίας. Δύο κλιματιζόμενες αίθουσες θα λειτουργούν στον Δήμο μας από αύριο Τετάρτη 12/7/23 έως την Παρασκευή 14/7/23 για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από τον καύσωνα που αναμένεται, ενώ θα δοθεί νέα ανακοίνωση αν τα φαινόμενα επιδεινωθούν ή επεκταθούν. Με βάση την πρόβλεψη της ΕΜΥ, οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα υψηλές τα επόμενα 24ωρα και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην αποφυγή ενεργειών που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά» δήλωσε στο μήνυμά του ο δήμαρχος Τάσος Μπινίσκος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ