Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γ. Πατούλης σε Μ. Σφακιανάκη: «Θέλω να είσαι ο αντίστοιχος Πιερρακάκης της Περιφέρειά μας»

Υποψήφιος με τον Γιώργο Πατούλη στον Νότιο Τομέα της Αττικής, στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, θα είναι ο Μανώλης Σφακιανάκης, στρατηγός εν αποστρατεία, ειδήμων στην πάταξη του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και επικεφαλής του CSI institute και του The Crime Lab.

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν στα Χανιά, την ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Σφακιανάκη, και ο κ. Πατούλης του πρότεινε να κατέβει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

«Είμαστε εδώ στα Χανιά, στην Κρήτη μας την όμορφη, όπου είχα μία έκπληξη. Ο Περιφερειάρχης της καρδιάς μας ήρθε και με βρήκε, στο μέρος που γεννήθηκα και μου είπε κάτι: Μάνο θέλω να είσαι κοντά μας στις εκλογές που έρχονται. Σκέφθηκα ελάχιστα και απάντησα τάχιστα. Ναι θα είμαι. Γιατί πιστεύω ότι έχω να δώσω, όπως έδωσα στην Αστυνομία, έδωσα στο επιχειρείν, τώρα ήρθε η ώρα μου να δώσω και στην πολιτική ζωή του τόπου, ξεκινώντας από την Περιφέρεια και με τον αγαπημένο φίλο μου, τον Γιώργο τον Πατούλη», δήλωσε ο κ. Σφακιανάκης.

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον κ. Σφακιανάκη λέγοντάς του ότι θέλει να είναι «ο αντίστοιχος Πιερρακάκης της Περιφέρειά μας, το έχουν ανάγκη τα παιδιά μας, το έχει ανάγκη η Αττική μας, θα το πράξουμε όλοι μαζί και προπαντός στην οικογένεια στην οποία εντάσσεσαι μετά την αποδοχή. Προχωράμε».

Διαβάστε επίσης: Η ΝΔ στηρίζει Γ. Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ