Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η ΝΔ στηρίζει Γ. Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής

Την στήριξή της στον Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Μετά από εισήγηση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα και με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, η Ν.Δ. θα στηρίξει επίσης τους ακόλουθους υποψήφιους: Χρήστο Μέτιο (Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης), Αλκιβιάδη Στεφανή (Βορείου Αιγαίου), Νεκτάριο Φαρμάκη (Δυτικής Ελλάδας), Γιώργο Κασαπίδη (Δυτικής Μακεδονίας), Αλέξανδρο Καχριμάνη (Ηπείρου), Κωνσταντίνο Αγοραστό (Θεσσαλίας), Ρόδη Κράτσα (Ιονίων Νήσων), Απόστολο Τζιτζικώστα (Κεντρικής Μακεδονίας), Γιώργο Χατζημάρκο (Νοτίου Αιγαίου), Δημήτριο Πτωχό (Πελοποννήσου) και Φάνη Σπανό (Στερεάς Ελλάδας).

Μετά τη στήριξη που έλαβε από τη ΝΔ, ο κ. Πατούλη προέβη στην εξής δήλωση: «Η στήριξη της υποψηφιότητάς μου για την Περιφέρεια Αττικής, στις Περιφερειακές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, τιμά ιδιαίτερα τόσο εμένα, όσο και τους συνεργάτες μου.

Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για τη στήριξή τους, γιατί επιβραβεύουν την προσπάθεια που καταβάλλαμε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, για να αλλάξουμε με έργο, την Αττική.

Ενωμένοι συνεχίζουμε, για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας, ώστε να πάμε και τα επόμενα χρόνια την Αττική ακόμη πιο μπροστά, ακόμη πιο ψηλά. Με επίκεντρο τον πολίτη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ