Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Παιδική χαρά του Αλίμου για παιδιά ΑμΕΑ

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι για παιδιά με αναπηρία, τα οποία βρίσκονται σε αμαξίδιο, τοποθετήθηκε στην παιδική χαρά του Λόφου Πανί από τον Δήμο Αλίμου, σε συνεργασία με το Skip και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Το παιχνίδι σχεδιάστηκε από την ομάδα του Skip, ειδικά για να παίζουν σε αυτό όλα τα παιδιά μαζί, ακόμα και αν βρίσκονται σε αναπηρικά αμαξίδια.
Πρόκειται για μία αμμοδόχο κατασκευασμένη 100% από ανακυκλωμένο πλαστικό, η οποία επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργούν έργα από άμμο, να διασκεδάζουν και να εκφράζονται δημιουργικά.

Αναφερόμενος στο νέο παιχνίδι και την μέριμνα για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα, ο δήμαρχος της πόλης Ανδρέας Κονδύλης, δήλωσε: «Γινόμαστε, ο πρώτος Δήμος που φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι συμπερίληψης αποκλειστικά από ανακυκλωμένο πλαστικό.
Με την πρωτοποριακή αυτή δράση, προάγουμε την ισότητα, τη συμπερίληψη και την αμοιβαία αλληλεπίδραση ανάμεσα σε όλα τα παιδιά. Ταυτόχρονα, περνάμε ένα σημαντικό μήνυμα για τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ανακύκλωση.

Ευχαριστούμε θερμά το Skip, που με πολλή ευαισθησία συμβάλλει στην προσπάθεια να φτιάξουμε έναν κόσμο γεμάτο χαρά, ισότητα και ανοιχτούς ορίζοντες για όλους. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά παραγωγική, καθώς έχουμε ήδη δημιουργήσει μαζί και το Κοινωνικό Πλυντήριο και την Κοινωνική Ντουλάπα, δύο πρωτοβουλίες με κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση, που βοηθούν τους πολίτες μας καθημερινά.

Ευχαριστούμε επίσης και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για τη δική τους ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια αυτή. Καλό παιχνίδι σε όλα τα παιδιά!».

Διαβάστε επίσης: Δωρεάν δρομολόγια για την παραλία στον Άλιμο

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ