Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άγνωστοι κατέστρεψαν την οθόνη του Cine Άλιμος

Άγνωστοι δράστες, τα κίνητρα των οποίων παραμένουν αδιευκρίνιστα, έσκισαν την  φουσκωτή οθόνη του θερινού κινηματογράφου του Αλίμου, που θα παραμείνει κλειστός μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά.

Ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Κονδύλης, κάνει λόγο για δολιοφθορά στο Cine Άλιμος, στον παραλιακό πεζόδρομο.

Η ζημιά διαπιστώθηκε από τους υπευθύνους του κινηματογράφου, το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιουλίου, όταν πήγαν να φουσκώσουν την οθόνη και είδαν ότι οι άγνωστοι δράστες με την χρήση μαχαιριού είχαν κόψει ένα κομμάτι από το πανί και είχαν τρυπήσει σε δύο σημεία τον αεροθάλαμο.

Να σημειωθεί, ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που το “στολίδι” της πόλης γίνεται στόχος κακόβουλων πράξεων, μετά τον Αύγουστο του 2018, οπότε και πάλι άγνωστοι με αιχμηρό αντικείμενο είχαν προκαλέσει ανάλογη ζημιά στην οθόνη του κινηματογράφου.

Όπως τονίζει ο Ανδρέας Κονδύλης σε σχετική του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: « Σήμερα το απόγευμα, κάποιος προκάλεσε εσκεμμένα φθορά με αιχμηρό αντικείμενο στην οθόνη του Cine Άλιμος, η οποία πλέον δεν είναι λειτουργική. Απόψε ήταν προγραμματισμένη δωρεάν προβολή παιδικής ταινίας, η οποία δυστυχώς ματαιώνεται, προς απογοήτευση εκατοντάδων παιδιών. Δουλεύουμε για την αποκατάσταση της φθοράς ή την αντικατάσταση της οθόνης, με στόχο το συντομότερο δυνατόν (ακόμα και αύριο) ο κινηματογράφος μας να λειτουργήσει ξανά…».

Διαβάστε επίσης: Είδη πρώτης ανάγκης για τα πυρόπληκτα ζώα της Αν. Αττικής

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ