Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Στις γειτονιές της πόλης ο Ανδρέας Κονδύλης

Τον προεκλογικό του αγώνα με βόλτες στους δρόμους και τις γειτονιές της πόλης συνεχίζει ο δήμαρχος Αλίμου, που είχε συναντήσεις με κατοίκους της πόλης που του εξέθεσαν τα προβλήματά και τις ελπίδες τους για την επόμενη μέρα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Κονδύλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της παράταξής του, έκανε βόλτα σε κεντρικά σημεία της πόλης, όπως πλατείες και παιδικές χαρές.

Ο δήμαρχος, μίλησε στους κατοίκους για όλα όσα έχουν γίνει τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια και για το πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θέλουμε να κουβεντιάσουμε με τους κατοίκους για όσα τους αρέσουν ή δεν τους αρέσουν στη γειτονιά τους. Έχουμε ένα ψηφοδέλτιο με πολύ αξιόλογους υποψήφιους και παλιούς δοκιμασμένους ανθρώπους που έχουν δουλέψει και γνωρίζουν, αλλά και νέους με όρεξη να βοηθήσουν. Τα προηγούμενα χρόνια έγινε μία πολύ σημαντική δουλειά στην πόλη ειδικά στην καθαριότητα».

Κα σήμερα, από το πρωί, ο Ανδρέας Κονδύλης βρίσκεται στις γειτονιές της πόλης, αφού η προεκλογική περίοδος έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Διαβάστε επίσης: Δίπλα στους πυρόπληκτους ο Δήμος

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ