Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κατέρρευσε μπαλκόνι λόγω της έντονης βροχόπτωσης

Λίγο έλειψε να συμβεί τραγωδία στην Καλλιθέα κατά τη διάρκεια της έντονης βροχόπτωσης. Μπαλκόνι εγκαταλελειμμένου κτιρίου, στην συμβολή των οδών Ναυαρίνου και Ναυάρχου Βότση, κατέρρευσε και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ευτυχώς εκείνη την ώρα από το σημείο δεν περνούσαν πεζοί.

Με εντολή του αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Σκανδαλάκη, κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Καλλιθέας έσπευσε και απέκλεισε το σημείο.

Σε ότι αφορά την κακοκαιρία, ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος ενημέρωσε το πρωί της Πέμπτης ότι τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από εμπόδια, αντιμετωπίστηκαν, και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά. Αλλωστε – όπως αναφέρει – ο καθαρισμός των φρεατίων της πόλης γίνεται συνεχώς όλο το χρόνο από εξειδικευμένα συνεργεία. Σημειώνεται ότι τα συνεργεία του Δήμου θα συνεχίσουν να βρίσκονται έξω σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε προβλήματος.

Οι αρμόδιοι του Δήμου ζητούν από τους πολίτες να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα στα πεζοδρόμια και τους δρόμους (μπάζα έπιπλα κλαδιά κλπ), να αποφύγουν την παραμονή τους στα πάρκα και στις παιδικές χαρές, καθώς και τις άσκοπες μετακινήσεις για τις επόμενες ώρες.

Το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου 2132070300 λειτουργεί από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας.

Το τηλεφωνικό κέντρο των συνεργείων 2109417000 λειτουργεί, όπως πάντα 24 ώρες το 24ωρο για κάθε πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Διακόπηκε η κυκλοφορία στο Μοσχάτο – Άνοιξε η άσφαλτος

Ειδήσεις από την Καλλιθέα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ