Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Οργανωμένο μέτωπο καταιγίδων πάνω από την πόλη

Οργανωμένο μέτωπο καταιγίδων είχε εγκλωβιστεί πάνω από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης μέχρι τα ξημερώματα.

Αυτό δείχνουν οι χάρτες που δημοσίευσε το weatherbug.com. H ημερήσια βροχόπτωση στη Νότια Αττική, το Λεκανοπέδιο και τον υπόλοιπο νομό είναι σπάνιες για το μήνα Σεπτέμβριο, με δεδομένο ότι η μέση κλιματική τιμή (30ετίας 1961-1990) υετού είναι 19 mm στη Νέα Φιλαδέλφεια και 12.4 mm στο Ελληνικό. Με άλλα λόγια, 40-80 mm στο Λεκανοπέδιο των Αθηνών και 80-120 mm στη νοτιοανατολική/νότια Αττική, με το 80% της βροχής αυτής να πέφτει μέσα σε διάστημα 4-5 ωρών.

Από την έντονη βροχόπτωση, στην παραλιακή λεωφόρο στο ύψος του Ασκληπιείου διακόπηκε την Τετάρτη η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση την Γλυφάδα, ενώ στη Λ. Βουλιαγμένης στο ρεύμα προς Αθήνα τα οχήματα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Προβλήματα σημειώθηκαν και σε περιοχές της δημοτικής ενότητας Βάρης, όπως το Κόρμπι.

Να σημειωθεί, ότι όλος ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης βρίσκεται από χθες, Τετάρτη, στους δρόμους της πόλης.

Διαβάστε επίσης: Σε ετοιμότητα ο Δήμος εν όψει έντονων καιρικών φαινομένων

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ