Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα του Greece International Film Festival στο «Cine Άλιμος»

Με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου ανοίγει για δεύτερη φορά τις “πύλες” του στο κοινό για να παρουσιάσει ταινίες της εγχώριας και παγκόσμιας παραγωγής το Greece International Film Festival (Open Air).

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 3 και 4 Οκτωβρίου στον θερινό κινηματογράφο «Cine Άλιμος» και θα φιλοξενήσει ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Στο φεστιβάλ θα προβληθούν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεο κλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών.

Από αυτές, σημαντικός αριθμός ταινιών θα κάνει την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πρεμιέρα του στη χώρα μας. Επίσης, στο φεστιβάλ θα μετάσχουν και κινηματογραφικά σενάρια.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, των σκηνοθετών, των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Μια ξεχωριστή θέση στις δράσεις του Greece International Film Festival καταλαμβάνει το Διαγωνιστικό Τμήμα Ταινιών και Σεναρίων το οποίο υποστηρίζει τα νέα καλλιτεχνήματα ώστε να βρουν τον δρόμο τους και να συναντήσουν το κοινό τους.

Διαβάστε επίσης: Μήνυμα ελπίδας στους ασθενείς με λευχαιμία με εκδήλωση στο Cine Άλιμος

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ