Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Παιδική χαρά – κόσμημα στην Ηλιούπολη

Στα παιδιά της πόλης που θα μπορούν να παιρνούν ευχάριστες ώρες, χωρίς κινδύνους, μετατράπηκε μία ακόμη παιδική χαρά στην Ηλιούπολη, η δημοτική Αρχή της οποίας συνεχίζει να δημιουργεί μικρές οάσεις διασκέδασης.

Η παιδική χαρά που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Θεσσαλίας και Μακεδονίας, ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης και παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την τοποθέτηση δύο νέων πολυσύνθετων οργάνων, νέες κούνιες νηπίων, τραμπάλα, νέα παγκάκια και τη συνολική αντικατάσταση του δαπέδου με ειδικό δάπεδο ασφαλείας.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει ότι: «Σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους αλλά και μένοντας πιστοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες προχωρήσαμε στη δημιουργία άλλης μιας παιδικής χαράς, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές των ευρωπαϊκών προτύπων ασφαλείας. Ο χώρος άλλαξε ριζικά όψη και μετατράπηκε σε μια φιλόξενη και ασφαλή ‘φωλιά’ παιχνιδιού που επιτρέπει σε κάθε μικρό δημότη να αποκτήσει ευχάριστα βιώματα και να κοινωνικοποιηθεί. Έχουμε ήδη προβεί σε πλήρης ανακατασκευή του 60% των παιδικών χαρών και συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειές τους».

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Σεφτελής σημειώνει: «Εκτός από τις μεγάλες παιδικές χαρές φροντίζουμε και τις μικρότερες που είναι σε διάφορες γειτονιές της πόλης μας, όπως η συγκεκριμένη, ώστε να εξυπηρετούνται όλα τα παιδιά και να μη χρειάζονται να πηγαίνουν σε άλλες μεγαλύτερες ή σε γειτονικούς δήμους».

Το έργο πραγματοποιήθηκε με μελέτη του Δήμου, με επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Διαβάστε επίσης: Σε εξέλιξη η ριζική ανάπλαση της Κάτω Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ