Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Κλειστή η παραλιακή το πρωί της Κυριακής από τη Λίμνη Βουλιαγμένης

Όσοι θέλουν να κάνουν κυριακάτικη βόλτα στην παραλιακή, μετά τη Λίμνη της Βουλιαγμένης, και δεν συμμετέχουν στο IRONMAN® 70.3® Vouliagmeni, Greece 2023, καλό είναι να την αναβάλουν, αφού ο δρόμος μέχρι και την Ανάβυσσο θα είναι κλειστός λόγω του αγώνα.

Η ενημέρωση που υπάρχει από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης είναι ότι την Κυριακή ο δρόμος από τη Βάρκιζα μέχρι την Ανάβυσσο, συνολικού μήκους 22 χιλιομέτρων, θα παραμείνει κλειστός από τις 7πμ έως τις 2μμ, και για τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου (από και προς την Ανάβυσσο).

Επίσης, ο δρόμος μήκους 5 χιλιομέτρων, ο οποίος ξεκινάει από τη Βάρκιζα μέχρι τη Βουλιαγμένη (από Λιμανάκια) θα παραμείνει κλειστός από τις 9πμ μέχρι και τις 5μμ, και για τις δυο κατευθύνσεις του δρόμου (από και προς τη Λίμνη Βουλιαγμένης).

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή, λόγω του αγώνα, θα υπάρχουν και το απόγευμα (5.45μμ – 7μμ) της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει αντιστροφή των κυκλοφοριακών ρευμάτων στις οδούς Απόλλωνος και Λητούς και το ένα ρεύμα θα παραμείνει κλειστό για τη διέλευση των δρομέων. Θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο άλλο ρεύμα με τη συμβολή της τροχαίας. Η είσοδος στη χερσόνησο θα γίνεται από την Οδό Απόλλωνος και η διαφυγή θα γίνεται μέσω των Οδών Λητούς και Λεωφόρου Καβουρίου.

Επίσης, μόνο για την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, μεταφέρεται η Λαϊκή Αγορά της Βάρκιζας στο σημείο που διεξάγεται τους θερινούς μήνες, στο χώρο στάθμευσης παραπλεύρως του Ναυτικού Ομίλου Βάρκιζας.

Διαβάστε επίσης: Το Blue Festival στα 3Β τον Μάιο

Ειδήσεις από τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ