Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Ποδοσφαιρικός αγώνας κατά της βίας σε βάρος γυναικών

Μόνο με το αποτέλεσμα δεν θα ασχοληθούν όσοι πρακολουθήσουν τον αγώνα που θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου στο Μοσχάτο, μεταξύ των γυναικείων ποδοσφαιρικών ομάδων της ΑΕΚ και του «Οδυσσέας Μοσχάτου», στο πλαίσιο των δράσεων για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Ο συμβολικός αγώνας, που πραγματοποιείται με την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ανάδειξη  μηνυμάτων κατά της βίας εναντίον των γυναικών. Η είσοδος στον αγώνα είναι ελεύθερη.

«Δεν κλείνουμε τα μάτια μας απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως αυτό της βίας κατά των γυναικών. Ενημερωνόμαστε, στηρίζουμε, προστατεύουμε τους ανθρώπους που έρχονται αντιμέτωποι με τη βία. Θέλω να ευχαριστήσω τις γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου που συμμετέχουν στον φιλικό αγώνα που διοργανώνουμε θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα κατά της έμφυλης βίας», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Ανδρέας Ευθυμίου, και κάλεσε τους πολίτες να προέλθουν στο Δημοτικό Γήπεδο το μεσημέρι του Σαββάτου, 3.30μμ, περνώντας το μήνυμα: «Η αγάπη δεν πονάει μ΄ αυτόν τον τρόπο».

Διαβάστε επίσης: Μαθήματα αυτοάμυνας για την Ημέρα Κατά της Βίας στις Γυναικές

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ