Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Το βιβλίο της ενοχής

Η μαρουσιώτισσα Ηλιάνα Μάρου, γνωστή στους αναγνώστες της Αμαρυσίας από τα προηγούμενα βιβλία της και το πολυσχιδές έργο της, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα σύγχρονο αστυνομικό διήγημα με θεατρικό ύφος γραφής και σασπένς, που διαβάζεται απνευστί μέχρι το ανατρεπτικό του φινάλε.

Ήρωας του διηγήματος είναι ο Αριστείδης Μελάς, που ονειρεύεται να γίνει διάσημος συγγραφέας. Το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα, όταν μετά από κάποιες προσπάθειες θα καταφέρει να εκδώσει το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο «Το βιβλίο της ενοχής», το οποίο γρήγορα θα γίνει best-seller, επειδή λόγω του περιεχομένου του ο Αριστείδης Μελάς συλλαμβάνεται και φυλακίζεται. Αυτό το απρόσμενο γεγονός θ’ αποτελέσει την ανταμοιβή του; ή θα τον οδηγήσει στην καταστροφή;

Η Ηλιάνα Μάρου σπούδασε Μάρκετινγκ και Χρηματοοικονομικά και μιλάει τρεις ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ιταλικά, Ρουμάνικα. Εργάστηκε σε τηλεοπτικό σταθμό στην παρουσίαση ψυχαγωγικού προγράμματος, σε ραδιοφωνικό σταθμό στη σύνταξη δελτίων ειδήσεων και συνεντεύξεων καθώς και στις δημόσιες σχέσεις στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Ψυχολογίας,  Κινηματογράφου (σενάριο, σκηνοθεσία) και Φωτογραφίας. Στον ελεύθερο χρόνο της σκιτσάρει και γράφει στίχους τραγουδιών και έχει αρθρογραφήσει στο gazzetta.gr.

Το 2015 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αγγελάκη το αστυνομικό μυθιστόρημα με τίτλο «Τα ένοχα μυστικά του καθρέφτη», το 2018 το αστυνομικό μυθιστόρημα «Το τίμημα ενός ονείρου».

Επίσης έχει γράψει τα παραμύθια «Ο Έκτορας και το λιονταράκι» (2020) και «Ο Έκτορας και η εσωτερική ομορφιά» (2022), τα οποία έχει εικονογραφήσει η ίδια, ενώ έχει κάνει εικονογράφηση  και για ένα μουσικό συγκρότημα. Στο youtube κυκλοφορεί το παιδικό τραγούδι «Λιονταράκι» του οποίου έχει γράψει τους στίχους.

 

Εκδόσεις Αγγελάκη

Συγγραφέας: Ηλιάνα Μάρου

Σελίδες: 108

Τιμή: 12,00 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ