Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Οι Αργυρουπολίτες ενώθηκαν στη Θεσσαλονίκη

Στον Δήμο Αμπελοκήπων- Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, παρουσία πλήθους επίσημων, οι απανταχού Αργυρουπολίτες συγκεντρώθηκαν για να δουν το ιστορικό ντοκιμαντέρ παραγωγής της Ένωσης Ποντίων Αργυρούπολης Αττικής, με τίτλο: “Αργυρουπολιτών πορεία”.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στον χωροχρόνο με μυθικές και ιστορικές αναφορές που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το… μέλλον.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν τα σωματεία Δράσης «Νίκος Καπετανίδης και Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης Αττικής, με την αιγίδα των Δήμων Αμπελοκήπων Μενεμένης, Ελληνικού Αργυρούπολης και Προσοτσάνης Δράμας.

Ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου για τη φιλοξενία και τον πρόεδρο της Ένωσης Ένωση Ποντίων Αργυρούπολης, Ηλία Ιορδανίδη για την διοργάνωση, και πρόσθεσε: «Είναι πολύ όμορφο να ανταμώνουν άνθρωποι που προήλθαν από τις Αλησμόνητες Πατρίδες και απλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα και να συναντιούνται ξανά μέσα από τους απογόνους τους. Η Αργυρούπολη απέδειξε πως με τη χιλιόχρονη ιστορία της, συνεχίζει την παράδοση της στον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα».

Διαβάστε επίσης: Νέο ηλεκτροκίνητο λεωφορείο απέκτησε η πόλη

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ