Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

70 παιδιά θα φιλοξενεί από το ’24 ο νέος 3όροφος Σταθμός

Αυτοψία στον νέο βρεφονηπιακό σταθμό επί της Λεωφόρου Ειρήνης και Αριστογείτονος στην Ηλιούπολη έκανε, παραμονές Χριστουγέννων, ομάδα του Δήμου με επικεφαλής τον απερχόμενο δήμαρχο, Γιώργο Χατζηδάκη.

«Πρόκειται για ένα έργο-στολίδι μοντέρνας κατασκευής, που θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες των οικογενειών του Δήμου μας, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής κατόπιν μελέτης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας στο πλαίσιο της υποστήριξης και ανάπτυξης κοινωνικών και εκπαιδευτικών δομών, δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός έχει συνολικό εμβαδόν 1.003,80 τ.μ., θα μπορεί να φιλοξενεί καθημερινά 70 παιδιά (βρέφη και νήπια), διασφαλίζοντας ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός Βρεφονηπιακών Σταθμών από το 2024.

Η νέα αυτή σχολική μονάδα, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής και κατασκευής, πληροί όλα τα πρότυπα, ασφάλειας – χωρητικότητας – υποδομών – βιοκλιματικής και οικολογικής κατασκευής για την άνετη και ευχάριστη φιλοξενία των παιδιών.

Διαθέτει, επίσης, άνετους χώρους παιδαγωγικής και ψυχαγωγίας (με υπαίθριους χώρους πρασίνου, χώρους παιχνιδιού κ.ά.).

Παράλληλα, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά η ευρύτερη περιοχή από τη λειτουργία του, διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ.

Διαβάστε επίσης: Ορκίστηκε η νέα διοίκηση του Δήμου

Ειδήσεις από την Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ