Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Με αθόρυβα πυροτεχνήματα υποδέχτηκε το 2024 ο Δήμος

Ο πρώτος που τηρεί τους κανόνες για την ελαχιστοποίηση του θορύβου στην πόλη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της είναι ο Δήμος Αλίμου που, ακόμη και την αλλαγή του χρόνου, επέλεξε να την γιορτάσει με αθόρυβα πυροτεχνήματα.

Ο Δήμος Αλίμου επέλεξε αθόρυβα πυροτεχνήματα για την αλλαγή της χρονιάς, δείχνοντας έμπρακτα σεβασμό απέναντι στα ζώα και σε ευαίσθητες ομάδες συμπολιτών μας.

Συγκεκριμένα, με αθόρυβα πυροτεχνήματα υποδέχτηκε το 2024 ο Δήμος Αλίμου, σύμφωνα, σε μία κίνηση σεβασμού προς τα ζώα, αλλά και τους κατοίκους που έχουν την ανάγκη ησυχίας, όπως μικρά παιδιά και ασθενείς.

Παράλληλα, ο Δήμος έκανε παράκληση σε όσους ήθελαν να κάνουν χρήση πυροτεχνημάτων, να επιλέξουν τον ίδιο τρόπο και αφού έχουν εξασφαλίσει τη σχετική άδεια από την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εσωτερικών και η Ειδική Γραμματεία για την προστασία των ζώων συντροφιάς απέστειλε στους δήμους εγκύκλιο, με την οποία συνιστά – χωρίς να υποχρεώνει – τη χρήση αθόρυβων πυροτεχνημάτων για τους εορτασμούς της νέας χρονιάς, η οποία ωστόσο υπεγράφη στις 27 Δεκεμβρίου και έφτασε στους δήμους την επόμενη μέρα, δηλαδή μόλις τρεις μέρες πριν τις εκδηλώσεις της Πρωτοχρονιάς.

Στην σχετική του ανακοίνωση ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης επισημαίνει:

«ΜΕ ΑΘΟΡΥΒΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2024 – Σεβόμαστε τα ζώα και τους συνανθρώπους μας!
Σεβόμενοι τα ζώα που τρομάζουν, αλλά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ησυχίας (ασθενείς, μωρά κ.λπ.), θα υποδεχτούμε την αλλαγή του χρόνου τα μεσάνυχτα της 31.12.2023 με αθόρυβα πυροτεχνήματα.
Έχετε το νου σας στον Αλιμιώτικο ουρανό!
Θερμή παράκληση σε όσους πολίτες επιθυμούν να πετάξουν βεγγαλικά, να προτιμήσουν και αυτοί τα αθόρυβα για τους ίδιους λόγους και, εννοείται, να τα ρίξουν μόνο αφού εξασφαλίσουν σχετική άδεια από την αστυνομία».

Διαβάστε επίσης: Μέτρα κατά της εγκληματικότητας ζητεί ο Ανδρέας Κονδύλης

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ