Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ο Γ. Καρούμπας νέος πρόεδρος του ΔΣ – Η Κ. Δεληγιάννη αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο προεδρείο

Ο Γιώργος Καρούμπας εκλέχτηκε με συντριπτική πλειοψηφία νέος πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης.

Καθήκοντα αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Νεκτάριος Σαρδιανός και γραμματέα η Ράνια Οικονόμου.

Κατά την διαδικασία στην οποία έλαβαν μέρος 33 από τα 35 μέλη του δημοτικού συμβουλίου, ο Γ. Καρούμπας συγκέντρωσε 30 ψήφους (3 λευκά), ο Ν. Σαρδιανός συγκέντρωσε 30 ψήφους (2 λευκά, 1 αποχή) και η Ρ. Οικονόμου έλαβε επίσης 30 ψήφους (2 λευκά, 1 αποχή).

Ο Γ. Καρούμπας προέρχεται από τον συνδυασμό του νεοεκλεγέντος δημάρχου, Γιώργου Κουτελάκη, ενώ ο Ν. Σαρδιανός από τον συνδυασμό της Δήμητρας Νάνου. Η θέση του γραμματέα προβλεπόταν βάσει νόμου να υποδειχτεί από τον τρίτο κατά σειρά συνδυασμό της Κλαίρης Δεληγιάννη, η οποία ωστόσο αποποιήθηκε του δικαιώματος. Η Ρ. Οικόνομου υποδείχτηκε από τον συνδυασμό του Γιώργου Κουτελάκη.

Ο νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που πρωτοεκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος το 1986 με τον συνδυασμό του ιστορικού δημάρχου Νέας Σμύρνης Μπάμπη Μπεχλιβανίδη, σπούδασε δημοσιογραφία, επικοινωνία, δημόσιες σχέσεις, στο κέντρο σπουδών “ΟΜΗΡΟΣ”. Επίσης σπούδασε Ελληνικό Πολιτισμό και Ευρωπαϊκή Τέχνη στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στην ΕΥΔΑΠ. και για αρκετά χρόνια υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Προσωπικού ΕΥΔΑΠ, καθώς και αναπληρωτής Γραμματέας του ΔΣ της Ομοσπονδίας εργαζομένων ΕΥΔΑΠ. Ο Γιώργος Καρούμπας γεννήθηκε και κατοικεί στη Νέα Σμύρνη. Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών.

Ο Ν. Σαρδιανός είναι Ιατρός –Παιδοχειρουργός. Μετά την αποφοίτησή του από το 2ο Γενικό Λύκειο Νέας Σμύρνης και σπούδασε Ιατρική στην Πράγα. Σήμερα εργάζεται στον Όμιλο της Ευρωκλινικής.

Η Ράνια Οικονόμου σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις και Marketing και μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Επιμορφώνεται διαρκώς σε θέματα δημόσιας διοίκησης και διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού ενώ σήμερα εργάζεται ως Πολιτική Υπάλληλος, Προϊσταμένη Οικονομικής Υπηρεσίας στο ΥΠΕΘΑ. Είναι εθελόντρια και μέλος σε Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις με δράση σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και διάσωσης πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε εορταστικό τόνο η μπάντα του Δήμου με τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Διαβάστε επίσης: Γ. Κουτελάκης στην «Α»: «Θα αλλάξουμε το δυσμενές status που υπάρχει στην πόλη»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ