Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Λ. Κυρίζογλου: «Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει να λέμε λίγα και να πράττουμε πολλά»

«Όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά πρέπει κυρίως να πράττουμε και να λέμε λίγα, να λέμε λίγα και να πράττουμε πολλά», δήλωσε ο δήμαρχος Αμπελοκήπων Μενεμένης και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων της Ενωσης.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου, παρουσία του γενικού γραμματέα, Δημήτρη Καφαντάρη, και των μελών του Δ.Σ., Ευάγγελου Μπαρμπάκου και Βλάση Σιώμου.

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, δίνοντας τις ευχές του «για καλή χρονιά και γόνιμη συνεργασία για το καλό των δήμων της χώρας», κατέθεσε στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες της ΚΕΔΕ το σεβασμό και την εκτίμησή του λέγοντας: «Ξέρετε ότι σας σέβομαι και σας εκτιμώ αδιακρίτως όλες και όλους και ότι ευελπιστώ, εκλεγόμενος εκ νέου πρόεδρος στις εκλογές οι οποίες θα γίνουν, να έχουμε μία πιο διευρυμένη, πιο καλή, πιο αποτελεσματική συνεργασία, κάτι το οποίο θα το διαπιστώσετε στην πράξη. Άλλωστε γνωριζόμαστε τόσα χρόνια».

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Καφαντάρης, ευχαρίστησε τους εργαζόμενους της Ένωσης, για τη βοήθειά τους και το έργο το οποίο παράγουν, χαρακτηρίζοντάς τους άξια στελέχη και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε το έργο το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλο, οι διεκδικήσεις πάρα πολλές. Καλή χρονιά με υγεία οικογενειακή και προσωπική ευτυχία και πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Η αναπληρώτρια διευθύντρια της ΚΕΔΕ, Ντένια Λουκάκη, ευχαρίστησε την διοίκηση για την εμπιστοσύνη με την οποία αγκαλιάζει την υπηρεσία.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στη ΚΕΔΕ, Βάλια Αθανασοπούλου, ευχήθηκε καλή χρονιά και ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ για την εκτίμησή του προς τους εργαζόμενους ενώ παράλληλα του ευχήθηκε καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η ηγεσία της ΚΕΔΕ και οι εργαζόμενοι, αποχαιρέτησαν την συνάδελφό τους, Βάσω Πιλαφά, η οποία συνταξιοδοτείται.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, προσέφερε ως αποχαιρετιστήριο δώρο αντίγραφο της εικόνας Οσίου Δαυίδ του εν Εύβοια.

Διαβάστε επίσης: Χ. Δούκας: Πλώρη για την ΚΕΔΕ με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ

Ειδήσεις από την Αυτοδιοίκηση στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ