Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνελήφθησαν 3 οδηγοί στο Π. Φάληρο – Έκαναν κόντρες λίγες ώρες μετά το τραγικό δυστύχημα

Λίγες ώρες μετά το δυστύχημα στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, που στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους ηλικίας 19 ετών, εντοπίστηκαν τρεις οδηγοί να κάνουν κόντρες στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο Παλαιό Φάληρο. Οι οδηγοί συνελήφθησαν, οι οποίοι έτρεχαν με 140 χλμ όταν το όριο είναι 60χλμ ανά ώρα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι τρεις οδηγοί που συνελήφθησαν, ηλικίας 19, 31 και 34 ετών, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, να κάνουν αυτοσχέδιο μεταξύ τους αγώνα αναπτύσσοντας ταχύτητα πέραν του επιτρεπόμενου ορίου.

Συγκεκριμένα διαπιστώθηκε, μέσω φορητής Ειδικής Ηλεκτρονικής Τεχνικής Συσκευής (ραντάρ), να κινούνται με ταχύτητες άνω των 140 χλμ./ώρα εκτελώντας συνεχείς επικίνδυνους ελιγμούς, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού. Μάλιστα ένας από τους οδηγούς προέβη σε διαδοχική παραβίαση του ερυθρού σηματοδότη.

Μετά την ακινητοποίησή τους και κατά τον διενεργηθέντα τροχονομικό έλεγχο, διαπιστώθηκαν -κατά περίπτωση- λοιπές παραβάσεις της τροχαίας νομοθεσίας (φιμέ υαλοπίνακες, ηχορύπανση, μη χρήση φλας).

Τα οχήματα κατασχέθηκαν, ενώ στους οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις (διοικητικά πρόστιμα, αφαίρεση στοιχείων κυκλοφορίας και άδειες οδήγησης) και με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες για επικίνδυνη οδήγηση οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Μ. Χρυσοχοϊδης: Με το βλέμμα στραμμένο στην παραλιακή – Πυκνώνουν οι έλεγχοι

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα και το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ