Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ολοκληρώθηκε το 3o Κύπελλο Ταχυτήτων Νίκος Γκρέκας 2024

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 3ο κύπελλο ταχυτήτων Νίκος Γκρέκας στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Τους αγώνες συνδιοργάνωσε η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης και ο Αθλητικός Όμιλος «Ο ΜΙΛΩΝ».

Στους αγώνες συμμετείχαν συνολικά 850 αθλητές και αθλήτριες αγωνιστικής και προαγωνιστικής κατηγορίας.

Στην πρώτη θέση κατατάχτηκε ο Α.Ο. Παλαιού Φαλήρου με 60 μετάλλια (26 χρυσά, 20 ασημένια, 14 χάλκινα) και ακολούθησαν ο Ολυμπιακός Πειραιώς με 38 μετάλλια (22 χρυσά, 10 ασημένια, 6 χάλκινα), ο Α.Ο. Νέας Σμύρνης Μίλωνας με 37 μετάλλια (16 χρυσά, 13 ασημένια, 8 χάλκινα), ο Πανιώνιος ΓΣΣ με 29 μετάλλια (12 χρυσά 8 ασημένια, 9 χάλκινα) και ο Α.Ν.Ο. Γλυφάδας με 24 μετάλλια (7 χρυσά, 10 ασημένια, 7 χάλκινα).

Καλύτερος αθλητής των αγώνων ανεδείχθη ο Παναγιώτης Μπολάνος (ΟΣΦΠ) και καλύτερη αθλήτρια των αγώνων η Γεωργία Παυλοπούλου (ΟΣΦΠ).

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ), Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΚΟΕ, Νίκος Ξυλούρης, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Θοδωρής Καστόρης, η αντιδήμαρχος Λειτουργίας και Συντήρησης Σχολικών Μονάδων και Φιλοζωίας, Μαρίνα Δεκούλου και ο δημοτικός σύμβουλος, Ηλίας Σώζος.

Διαβάστε επίσης: Γ. Κουτελάκης: «Η αθλητική Νέα Σμύρνη αξίζει ένα γήπεδο – “στολίδι”»

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ