Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Μ. Χρυσοχοϊδης: Με το βλέμμα στραμμένο στην παραλιακή – Πυκνώνουν οι έλεγχοι

Στους δρόμους της Αττικής, που έχουν μετατραπεί «σε αγώνες και πίστες για ράλι», στρέφει το βλέμμα του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Ήδη συγκροτούνται ομάδες ελέγχου για όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει τους δρόμους της Αττικής σε αγώνες και πίστες για ράλι, όπως επίσης και διάφορους άλλους, οι οποίοι κάνουν πράγματα πρωτοφανή και επικίνδυνα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο και οδηγούν σε θάνατο νέα παιδιά. Είναι κρίμα να χάνουμε νέα παιδιά. Γι’ αυτό πυκνώνουν μέσα σε λίγες μέρες τους ελέγχους τη νύχτα, έτσι ώστε να αποτρέψουμε τις παραβάσεις», ανέφερε ο υπουργός μιλώντας στον Γιώργο Κουβαρά και την εκπομπή «Στο Κέντρο», στην ΕΡΤ.

Οι δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν προφητικές, αφού λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη σημειώθηκαν δύο θανατηφόρα τροχαία στην Αττική, το ένα στις 11 το βράδυ της Τρίτης, στην παραλιακή, στο ύψος της Βούλας, όπου βρήκαν το θάνατο δύο νέοι ηλικίας 19 ετών, και το δεύτερο στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου, με θύματα δύο αναβάτες μηχανής.

Βούλα: Νεκροί ανασύρθηκαν 2 νέοι – Το αυτοκίνητο κόπηκε στη μέση

Στο πρώτο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Βούλα, στο όχημα επέβαιναν 4 νέοι, ηλικίας 19 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός καθώς και η συνομήλικη φίλη του, η οποία καθόταν ακριβώς από πίσω του, βρήκαν ακαριαίο θάνατο κατά την πρόσκρουση. Από τις εικόνες του αυτοκινήτου μετά την πρόσκρουση (κόπηκε στα δύο) και τις μαρτυρίες συγγενών των θυμάτων, το αμάξι φαίνεται ότι κινούταν με μεγάλη ταχύτητα.

Οι δύο 19χρονοι που απεγκλώβιστηκαν από τα συντρίμμια, οδηγήθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για την αντιμετώπιση των τραυμάτων και εν συνεχεία επέστρεψαν στο σπίτι τους.

Το χθεσινοβραδινό τροχαίο σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από τα σημεία στα οποία έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο ο Τζώρτζης Μονογυιός και ο Mad Clip.

Στο δεύτερο δυστύχημα, στο κέντρο της Αθήνας, μια μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άντρες, εξετράπη της πορείας της. Οι δύο αναβάτες της μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και κατέληξαν.

Διαβάστε επίσης: Στο αστυνομικό τμήμα η Ιωάννα Κολοβού μετά την έξωση- Επεισόδια με δακρυγόνα

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ