Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το ηλεκτρικό MINI Cooper στην έκδοση Classic

Με ισχύ 184 ίππων και αυτονομία άνω των 300 χλμ. το MINI Cooper E προσφέρει συγκινήσεις στον οδηγό του χωρίς να υστερεί σε πρακτικότητα. Όπως όλη η νέα οικογένεια μοντέλων MINI, έτσι και αυτό διατίθεται σε τέσσερις ανανεωμένες εκδόσεις, με την Classic να προσφέρει εκφραστικά χρώματα αμαξώματος και φινίρισμα οροφής με αντίθεση.

To ηλεκτρικό MINI Cooper E Classic

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το αυτοκίνητο των φωτογραφιών, σε χρωματισμό Sunny Side Yellow, με αντίθεση στην οροφή και τα καλύμματα των καθρεπτών σε λευκό χρώμα. Μπροστά, οι στρογγυλοί προβολείς MINI και η οκταγωνική μάσκα σχηματίζουν τη χαρακτηριστική φυσιογνωμία MINI. Με μοναδικές φωτεινές υπογραφές, οι προβολείς LED τονίζουν την ξεχωριστή εμφάνιση του MINI Cooper E. Διάφορα, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένα σχέδια είναι διαθέσιμα για τις ζάντες με διάμετρο από 16 έως 18 ίντσες.

To ηλεκτρικό MINI Cooper E Classic

Το Active Cruise Control ελέγχει αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και παρακολουθεί συνεχώς το δρόμο. Με αυτόν τον τρόπο, οι δυνητικά επικίνδυνες καταστάσεις σε συνθήκες πυκνής κυκλοφορίας μπορούν να εντοπιστούν σε πρώιμο στάδιο. Η λειτουργία Parking Assistant αναγνωρίζει αυτόματα τις θέσεις στάθμευσης και αναλαμβάνει τη σχετική διαδικασία με το πάτημα ενός κουμπιού. Σε αυτό το επίπεδο εξοπλισμού, οι επιφάνειες του cockpit καλύπτονται με δίχρωμο μαύρο και μπλε πλεκτό υλικό, που δημιουργεί μια κομψή αντίθεση με τα υψηλής ποιότητας καθίσματα από συνθετικό δέρμα Vescin. Διατίθενται σε γκρι ή μαύρο χρώμα με διάτρητο μοτίβο πιε-ντε-πουλ.

To ηλεκτρικό MINI Cooper E Classic

Ο ηλεκτροκινητήρας του ηλεκτρικού ΜΙΝΙ Cooper αποδίδει ισχύ 184 ίππων και ροπή 290 Nm. Ως αποτέλεσμα, το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα. Με εκμεταλλεύσιμη χωρητικότητα 40,7 kWh, η μπαταρία εξασφαλίζει αυτονομία έως 305 χλμ. στον κύκλο δοκιμών WLTP. Σε ταχυφοριστή 75 kWh, 28 λεπτά φόρτισης αρκούν προκειμένου η μπαταρία του MINI Cooper E να ανακτήσει την ενέργειά της από το 10 έως το 80%.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ