Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται η διαμάχη Γλυφάδας – Ελληνικού: Με αγωγή ο Δήμος Γλυφάδας διεκδικεί εκτάσεις στα Σούρμενα

Νέα αγωγή εναντίον του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, διεκδικώντας εκτάσεις στα Σούρμενα, κατέθεσε ο Δήμος Γλυφάδας.

«“Να σε φυλάει ο Θεός από τον κακό γείτονα”», απαντούν με ανακοίνωσή τους εκπρόσωποι του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, τονίζοντας ότι αυτό «το έχουν νιώσει στο πετσί τους πάρα πολύ έντονα τα τελευταία χρόνια».

Όπως καταγγέλλουν, ο Δήμος Γλυφάδας επιδιώκει την αυθαίρετη αλλαγή των ορίων του Δήμου, μετά από 80 χρόνια γειτνίασης. Σημειώνουν δε, ότι ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης «όντας κυριολεκτικά ο καλός γείτονας, έχει προσφέρει σχολικές μονάδες που στεγάζουν τους μαθητές της Γλυφάδας κι ουδέποτε στη μέχρι σήμερα πορεία του κινήθηκε εκδικητικά εναντίον κάποιου. Πάντα», συνεχίζουν, «πορεύτηκε με γνώμονα να αντικρούει τις επιθέσεις και τις απληστίες των άλλων που καιροφυλαχτούν εναντίον του. Μεταξύ αυτών και ο Δήμος Γλυφάδας που είναι ένας από τους πλουσιότερους Δήμους της χώρας και προφανώς η άσκηση πολιτικής του εστιάζει στο πως να σκορπά τα χρήματα των πολιτών σε δικαστήρια και δικηγόρους εκφράζοντας άπληστες απαιτήσεις, αφού δεν του αρκούν οι μαρίνες και τα έσοδα που έχει».

Ενημερώνοντας το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την τελευταία συνεδρίαση, ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, τόνισε ότι «και αυτή η αγωγή θα πέσει στο κενό και θα είναι μια ακόμη ήττα προσωπική για τον δήμαρχο Γλυφάδας τόσο σε νομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο».

Γ. Κωνσταντάτος: «Θα δικαιωθούμε και αυτή τη φορά»

«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη νομική μας υπηρεσία ότι θα αποκρούσει και αυτή την επιθετική ενέργεια με επιτυχία και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθούμε και αυτή τη φορά», τόνισε ο κ. Κωνσταντάτος και διαμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως «αυτή τη φορά αλλάζει στάση και δε θα περιοριστεί μόνο στο να αποκρούει τις επιθετικές ενέργειες εναντίον του αλλά για πρώτη φορά θα κινήσεις ο ίδιος νομικές ενέργειες από την πλευρά του με στόχο την πραγματική αποκατάσταση των ορίων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης απέναντι σε όλες τις αυθαιρεσίες που έχουν γίνει από το δήμο Γλυφάδας αλλά και ιδιώτες εντός του οικοπέδου μας στο ρέμα Ευρυάλης».

«Όλα αυτά τα χρόνια», συνέχισε ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, «ουδέποτε στραφήκαμε κατά των γειτόνων μας, απλά αποκρούαμε τη ματαιόδοξη επιθετικότητά τους και υπερασπιζόμασταν τα αυτονόητα. Η παθητικότητα όμως από μέρους μας τελείωσε και γι’ αυτό έχει αποκλειστικά την ευθύνη ο δήμαρχος Γλυφάδας με την αλαζονική και εμμονική στάση του εναντίον μας».

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Κωνσταντάτος στην «Α»: «Όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί»

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ