Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Στην Ελλάδα οι ανανεωμένες Mercedes EQA και EQB (τιμές)

Τα δύο ηλεκτρικά SUV της Mercedes στην compact πολυτελή κατηγορία αναβαθμίζονται, καθώς αποκτούν ανανεωμένη εμφάνιση, διάφορες αναβαθμίσεις της αποδοτικότητάς του και νέα, χρήσιμα χαρακτηριστικά. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MBUX διαθέτει βελτιωμένο χειρισμό με φωνητικές εντολές, ενώ τα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης έχουν ανανεωθεί. Επιπλέον, με την τεχνολογία φόρτισης Plug & Charge και τα προαιρετικά Sound Experiences, οι καινοτομίες από τα μεγαλύτερα μοντέλα της οικογένειας βρίσκουν τη θέση τους στους εκπροσώπους της compact κατηγορίας.

H ανανεωμένη Mercedes EQB

Με τη νέας σχεδίασης επιφάνεια Black Panel με μοτίβο αστεριών μπροστά, οι EQA & EQΒ εναρμονίζονται οπτικά με τα μεγαλύτερα μοντέλα της οικογένειας. Μια φωτεινή λωρίδα συνδέει τα φώτα πορείας ημέρας των προβολέων, ενώ ο νέος προφυλακτήρας τονίζει το πλάτος του μπροστινού τμήματος του αυτοκινήτου. Σχεδιαστικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο εσωτερικό των πίσω φώτων. Οι καινοτομίες στον εσωτερικό χώρο περιλαμβάνουν το τιμόνι νέας γενιάς με χειριστήρια αφής, καθώς και τον διάκοσμο σε καφέ ξύλο φλαμουριάς με ανοικτούς πόρους, μοτίβο Mercedes-Benz3 και μοτίβο Mercedes-Benz με φωτισμό.

Οι παραγγελίες για τις ανανεωμένες εκδόσεις των EQA & EQΒ ξεκινούν άμεσα, ενώ τις αμέσως επόμενες ημέρες τα μοντέλα αυτά θα βρίσκονται στις Εκθέσεις των Εξουσιοδοτημένων Διανομέων της χώρας μας.

Οι τιμές της EQA

EQA 250+ 54.500 ευρώ
EQA 250+ Style Edition 51.950 ευρώ
EQA 300 4MATIC 57.550 ευρώ
EQA 350 4MATIC 60.400 ευρώ

Οι τιμές της EQB

EQB 250+ 58.450 ευρώ
EQB 300 4MATIC 60.800 ευρώ
EQB 350 4MATIC 63.550 ευρώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ