Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μέχρι την Πέμπτη 11/4 το μίνι Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου

Σε εξέλιξη είναι οι εκδηλώσεις του Δήμου Αγίου Δημητρίου για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου.

Το τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Αγίου Δημητρίου, οργάνωσε ένα «μικρό φεστιβάλ», το οποίο θα διαρκέσει μέχρι αύριο, Πέμπτη, 11 Απριλίου, και περιλαμβάνει παρουσιάσεις παιδικών βιβλίων και συζήτηση με τους συγγραφείς τους, για μαθητές δημοτικών σχολείων και γονείς.

Όλες οι εκδηλώσεις είναι ανοικτές για το κοινό.

Σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, στις 10π.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, η συγγραφέας Ιουλία Κωστοπούλου παρουσίασε σε μαθητές της Γ’ και Δ΄ τάξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου, το βιβλίο της « Η Σμαρώ και οι καρτ ποστάλ», που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της φαντασίας και το ταξίδι.

Αύριο, Πέμπτη 11 Απριλίου, επίσης στις 10π.μ., στη Δημοτική Βιβλιοθήκη, η συγγραφέας Εύη Γεροκώστα, παρουσιάζει το βιβλίο της «Αστέρια στον πάτο της λίμνης», που αφορά τη δύναμη της αγάπης και της φιλίας, στους μαθητές της Α’ και Β’ τάξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου.

«Τα παιδιά είναι το μέλλον μας και το παιδικό βιβλίο είναι ένα σημαντικό εφόδιο και ένας καλός οδηγός για να τα προετοιμάσουμε σωστά», δήλωσε ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Στέλιος Μαμαλάκης.

Σημειώνεται ότι η μεταφορά των μαθητών και των εκπαιδευτικών προς και από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη γίνεται με λεωφορείο του Δήμου.

Διαβάστε επίσης: Ο καθηγητής Στέλιος Μαμαλάκης κάνει μαθηματικά στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ