Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
spot_img

Συνάντηση Α. Κονδύλη – Χ. Θεοδωρόπουλου για το αντιπλημμυρικό

Την επανεκίνηση των εργασιών για την ολοκλήρωση του σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου της οδού Κανάρη, το οποίο έχει “παγώσει” λόγω αποχώρησης του εργολάβου, συζήτησαν ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης με τον αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα Αθηνών, Χρήστο Θεοδωρόπουλο στο δημαρχείο Αλίμου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην σχετική ανάρτηση του κ. Κονδύλη, οι εργασίες θα ξεκινήσουν σύντομα, δεδομένου ότι και οι έρευνες της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στο σημείο της οδού Κανάρη, όπου είχαν βρεθεί αρχαία τον Μάρτιο του 2021, έχουν ολοκληρωθεί.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αλίμου επισημαίνει στην ανακοίνωσή του: «Σήμερα είχαμε μια εκτεταμένη συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Νότιας Αθήνας (και συνάδελφο Δικηγόρο) Χρήστο Θεοδωρόπουλο, για όλα τα ζητήματα που ενδιαφέρουν από κοινού την Περιφέρεια Αττικής και τον Δήμο Αλίμου.

Κοινά σχέδια, μικρά και μεγάλα, που επεξεργαζόμαστε ασταμάτητα, με στόχο να γίνει καλύτερη η ζωή των πολιτών στον Άλιμο και τη Νότια Αθήνα.

Πρώτη προτεραιότητα, η συνέχιση και ολοκλήρωση του μεγάλου αντιπλημμυρικού της Κανάρη, που θα λύσει οριστικά ένα πρόβλημα δεκαετιών. Ήδη έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες για την εγκατάσταση νέου αναδόχου – κατασκευαστή, ώστε να επανεκκινήσουν το συντομότερο οι εργασίες.»

Διαβάστε επίσης: Ο αστροφυσικός Μάνος Δανέζης για 2 διαλέξεις στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Αλίμου

Ειδήσεις από τον Αλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ