Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο καθηγητής Στέλιος Μαμαλάκης κάνει μαθηματικά στους μαθητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

Ο Στέλιος Μαμαλάκης δεν είναι μόνο ο δημοτικός άρχοντας της πόλης του Αγίου Δημητρίου. Είναι και καθηγητής. Και μάλιστα, τα τελευταία πολλά χρόνια διδάσκει σε μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου το μάθημα των μαθηματικών.

Με αυτή του την ιδιότητα, το απόγευμα της Τετάρτης, επισκέφθηκε το 3ο Λύκειο της πόλης, όπου γίνονται τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Εκεί συνομίλησε με τα παιδιά και τους καθηγητές τους και ως εκπαιδευτικός παρέδωσε το μάθημα των μαθηματικών σε μαθητές της 3ης Λυκείου, που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Οι μαθητές εξεπλάγησαν από την παρουσία του δημάρχου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο και αντιμετώπισαν με ενθουσιασμό την πρόταση του κ. Μαμαλάκη να κάνουν μαζί μαθηματικά. Μάλιστα ο ίδιος δεσμεύθηκε ότι θα υπάρξουν κι άλλες αντίστοιχες συναντήσεις και μαθήματα μέχρι τις πανελλαδικές.

Ο δήμαρχος Αγίου Δημητρίου συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την εθελοντική προσφορά τους στα παιδιά και ενθάρρυνε τους μαθητές να αξιοποιήσουν δημιουργικά τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που αποτελούν πολύτιμη βοήθεια για την πρόοδό τους.

«Η παρουσία μου σήμερα εδώ», δήλωσε ο κ. Μαμαλάκης, «έχει συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα με στόχο την ενθάρρυνση των ωφελούμενων μαθητών που βρίσκονται στην τελική ευθεία για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Ως εκπαιδευτικός γνωρίζω από πρώτο χέρι την αγωνία και το άγχος των παιδιών, ειδικά ενόψει εξετάσεων και θέλω να δηλώσω τη στήριξη μου στην προσπάθειά τους. Ως δήμαρχος θέλω να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν εθελοντικά και να υποστηρίξω μια δομή του Δήμου μας με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα. Σκοπεύω να επανέλθω μέχρι το τέλος της σχολικής περιόδου για να ξανακάνω μάθημα στα παιδιά, στα οποία εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι ονειρεύονται».

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Μαμαλάκης: «Στηρίζουμε σθεναρά τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στο Δήμο μας»

Ειδήσεις από τον Αγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ