Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνελήφθη ο δράστης που πυροβόλησε 34χρονο έξω από τον Πανιώνιο – «Ουδεμία σχέση με τον αγώνα», αναφέρεται σε ανακοίνωση

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, ο 40χρονος που πυροβόλησε έξω από το Κλειστό Γυμναστήριο «ΑΝ. ΒΑΡΙΚΑΣ», το περασμένο Σάββατο (13/4) έναν 34χρονο.

Από την έρευνα που έγινε στην οικία του δράστη, παρουσία εισαγγελέα, βρέθηκε ένα μαχαίρι, συνολικού μήκους 56 εκατοστών με μήκος λάμας 42 εκατοστών.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Αναστατώθηκε η πόλη από τους πυροβολισμούς

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου έξω από το Κλειστό Γήπεδο του Πανιωνίου όταν σημειώθηκαν πυροβολισμοί λίγο πριν την έναρξη αγώνα βόλεϊ μεταξύ της ομάδας της Νέας Σμύρνης και του ΟΦΗ. Από τις πυροβολισμούς υπήρξε ένας τραυματίας ο οποίος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στο Κρατικό Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Οι Αρχές εκτιμούν ότι το περιστατικό δεν είναι οπαδικής φύσεως, αλλά πρόκειται για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών.

Μετά το περιστατικό, άγνωστοι επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μεταδώσουν την είδηση.

Πανιώνιος: Καμία σχέση ο πυροβολισμός με τον αγώνα βόλεϊ

Για το περιστατικό, ο Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι δεν συνδέεται με το παιχνίδι ούτε και έχει σχέση με οπαδικό κίνητρο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Αναφορικά με το περιστατικό πυροβολισμού που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη, διευκρινίζεται ότι αφενός το περιστατικό συνέβη εκτός των εγκαταστάσεων – γηπέδου του Πανιωνίου και αφετέρου τουλάχιστον είκοσι λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα βόλεϊ με τον ΟΦΗ και όχι κατά τη διάρκεια αυτού, όπως εσφαλμένα αναφέρθηκε σε πληθώρα δημοσιευμάτων.

Περαιτέρω, ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν αφορά και δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη διεξαγωγή του αγώνα βόλεϊ Πανιώνιος – ΟΦΗ και δεν σχετίζεται με οπαδικό κίνητρο.

Ο Πανιώνιος και οι οπαδοί του θα συνεχίσουν να υπηρετούν τις αρχές του φιλάθλου πνεύματος, ενάντια στην έξαρση της οπαδικής βίας που πλήττει τα ελληνικά γήπεδα.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο θύμα του περιστατικού».

Διαβάστε επίσης: Να καθαρίσουν τα οικόπεδά τους καλεί τους ιδιοκτήτες ο Δήμος – Ξεκινά η αντιπυρική περίοδος

Ειδήσεις από τη Νέα Σμύρνη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ