Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ξυλοπόδαροι και καλλιτεχνικά δρώμενα στο «Τρίγωνο»

Από κατοίκους του Ταύρου, κάθε ηλικίας, γέμισε το πάρκο στο «Τρίγωνο» πλησίον των π. Σφαγείων, το περασμένο Σάββατο, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου. Τα μικρά παιδιά διασκέδασαν με τον ξυλοπόδαρο και τα καλλιτεχνικά δρώμενα που είχε ετοιμάσει ο Δήμος, ενώ οι συνοδοί τους απόλαυσαν τη βόλτα τους στον καλαίσθητο χώρο του πάρκου.

Το έργο της ανάπλασης του πάρκου υλοποιήθηκε με μέριμνα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Α. ΤΡΙΤΣΗΣ». Η παρέμβαση στην περιοχή, πέρα από την αισθητική αναβάθμιση, έχει περιβαλλοντικό πρόσημο αφού τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί δεν ανακλούν τη θερμότητα και το φως, συντελούν στη μείωση της επιφανειακής θερμοκρασίας του χώρου και διαμορφώνουν ευνοϊκό μικροκλίμα.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Εργασίας, Βασίλης Σπανάκης, ο βουλευτής και π. Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Ο δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, ευχαρίστησε τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου και βρέθηκαν σε αυτή την όμορφη εκδήλωση στο πάρκο του Τριγώνου. «Πρόκειται για έναν καλαίσθητο χώρο», ανέφερε, «με πολλές χρήσεις και περιβαλλοντικό πρόσημο, έναν χώρο που μπορούν να απολαύσουν όλοι οι συμπολίτες μας. Ας φροντίσουμε όλοι μαζί με σεβασμό το πάρκο αυτό, προκειμένου να μπορούμε να το διατηρήσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να έχουμε την πόλη που μας αξίζει!».

Διαβάστε επίσης: Γιορτή των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι»

Ειδήσεις από το Μοσχάτο και τον Ταύρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ