Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Η τιμή του ανανεωμένου Hyundai Bayon

Την εμπορική διάθεση του νέου Bayon στη χώρα μας ανακοίνωσε η Hyundai Ελλάς. Η τιμή εκκίνησης για το μικρότερο crossover στη γκάμα της κορεάτικης μάρκας ορίζεται στα 19.690 ευρώ.

Στα πρότυπα του Kona, το ανανεωμένο Bayon φέρει μία λεπτή LED λωρίδα στο εμπρός μέρος, που αποτελεί την φωτεινή υπογραφή του. Επίσης, οι αισθητικές αλλαγές εντοπίζονται στη νέα γρίλια, τον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, αλλά και τις νέας σχεδίασης ζάντες 16 και 17 ιντσών.

To εσωτερικό του ανανεωμένου Hyundai Bayon

Στο εσωτερικό, στάνταρ είναι η μεγάλη οθόνη αφής 10,25 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων και τους χάρτες πλοήγησης και η LCD 4,2 ιντσών στον πίνακα οργάνων. Και βέβαια υποστηρίζει διασύνδεση με τα πρωτόκολλα Apple CarPlay και Android Auto. Προαιρετικά, το Bayon μπορεί να παραγγελθεί με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών. Η εμπρός θύρα USB-A επιτρέπει τη διασύνδεση smartphone με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, ενώ δύο θύρες USB-C αναλαμβάνουν τη φόρτιση συσκευών για τους εμπρός και τους πίσω επιβάτες, αντίστοιχα.

Η Hyundai δίνει μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια των επιβατών, εξοπλίζοντας το Bayon με πλούσια λίστα ηλεκτρονικών συστημάτων: Lane Following Assist (διατηρεί το αυτοκίνητο στο κέντρο της λωρίδας), Forward Collision-Avoidance Assist (αυτόνομη πέδηση με ανίχνευση οχημάτων, πεζών και ποδηλατών), Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (ανίχνευση οχημάτων στα τυφλά σημεία των εξωτερικών καθρεπτών), Driver Attention Warning (ανίχνευση κόπωσης οδηγού) κ.α. Η γκάμα κινητήρων του Bayon παραμένει η ίδια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ