Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Με Πρωτομαγιάτικους… ρυθμούς, οχήματα εποχής και Τόνι Σφήνο θα “κινείται” στις 7/5 η πόλη

Με πλούσιο πρόγραμμα, τα αγαπημένα μας έθιμα αλλά και τον μοναδικό Τόνι Σφήνο, θα τιμήσει την επέτειο της Πρωτομαγιάς ο Δήμος Γλυφάδας στις εορταστικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει την Τρίτη του Πάσχα 7 Μαΐου, από τις 10.00πμ-14.00μμ, στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής ,”ο Δρόμος των Ποιητών θα γεμίσει λουλούδια, νότες και τα καθιερωμένα οχήματα εποχής, στην πιο όμορφη ανοιξιάτικη γιορτή. Φέτος μάλιστα μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους τους πολίτες, καθώς στις 12μμ ο γνωστός performer και παρουσιαστής, Τόνι Σφήνος θα κάνει τη μέρα απίθανη, με τον δικό του μοναδικό τρόπο!

Ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου σε χθεσινή πρόσκληση που απηύθυνε προς τους κατοίκους της πόλης δήλωσε αρχικά πως «Ο Μάιος μπήκε, η Πρωτομαγιά… θα αργήσει μερικές μέρες ακόμα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε : «Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και η απόφαση της Πολιτείας να μεταφέρει τους σημερινούς εορτασμούς την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη του Πάσχα μας οδηγεί κι εμάς να πάμε τη γιορτή της Πρωτομαγιάς την Τρίτη 7 Μαΐου. Σας περιμένουμε από το πρωί στον Δρόμο των Ποιητών με πολλά λουλούδια, ζωντανή μουσική και με την καθιερωμένη πλέον έκθεση οχημάτων εποχής».

Διαβάστε επίσης: Ανοιχτά σχολεία και τα σαββατοκύριακα στη Γλυφάδα

Ειδήσεις από τον Δήμο Γλυφάδας στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ