Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

«Τουρισμός για όλους»: Tα αποτελέσματα της κλήρωσης

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης για τους δικαιούχους των vouchers του προγράμματος «Τουρισμός για όλους». Για να δείτε αν κληρωθήκατε, συνδεθείτε με τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet στο vouchers.gov.gr και δίπλα από την κατάσταση της αίτησης θα αναγράφεται το αποτέλεσμα.

Δίπλα από την κατάσταση της αίτησης θα γράφει:

α) Κληρωθείσα, που σημαίνει οτι έχετε κληρωθεί και δικαιούστε το voucher των 150 ευρώ

β) Μη κληρωθείσα που σημαίνει πως δεν κληρωθήκατε άρα δεν είστε δικαιούχοι.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» ενισχύθηκε με 30 εκατ. ευρώ επιπλέον, με τον συνολικό προϋπολογισμό να ανέρχεται στα 61 εκατ. ευρώ -από 31 εκατ. ευρώ που είχαν προϋπολογιστεί αρχικά- και οι συνολικοί δικαιούχοι, για το τρέχον έτος, να ανέρχονται στις 400.000.

Τα νέα ψηφιακά vouchers -200.000 τον αριθμό- θα μπορούν να εξαργυρωθούν από τους δικαιούχους από τα μέσα Σεπτεμβρίου και μετά, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.ΝΑφορούν συμπολίτες μας, που έχουν ήδη υποβάλει αίτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα vouchers.gov.gr, η οποία έκλεισε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 21 Ιουλίου και δεν θα έχουν αναδειχθεί δικαιούχοι στην ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, μέχρι τις αρχές επόμενης εβδομάδας, για τη διάθεση των πρώτων 200.000 ψηφιακών επιταγών.

Τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση για το πρόγραμμα “Τουρισμός για Όλους” προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για διακοπές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ