Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Παύλος Μαρινάκης: Στο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν, πολιτικά, ως «μπαχαλάκηδες»

Τη διαπίστωση ότι τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούν πολιτικά ως «μπαχαλάκηδες», έκανε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση – Μοχλός Ανάπτυξης για τη χώρα και τους πολίτες», που πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου. Πρόκειται για σειρά εκδηλώσεων που διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της έναρξης της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

«Μην γελιέστε, αυτό που έγινε από την προηγούμενη κυβέρνηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποτελεί τον καθρέφτη για τα όσα προσπάθησαν να κάνουν σε όλα τα υπόλοιπα. Δεν αγαπάνε τυχαία τους “μπαχαλάκηδες”. Πολιτικά – για να μην παρεξηγηθώ- ως τέτοιοι συμπεριφέρονται. Και τι θέλω να πω; Ό,τι δεν μπορούν να ελέγξουν, πάνε να το “ναρκοθετήσουν”», τόνισε.

Στην εκδήλωση μίλησαν για τα μεγάλα έργα υποδομής που προχωρούν μέσα από τα προγράμματα «Αντώνης Τρίτσης» και «Φιλόδημος ΙΙ», και τον αναπτυξιακό ρόλο των Δήμων και των Περιφερειών, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, ο αν. υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών και Οργάνωσης Μιχάλης Σταυριανουδάκης και η αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αρμόδια για θέματα Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μελίνα- Μαρία Δερμεντζοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Μ. Βορίδης: «Επιβολή κυρώσεων στους ενεργειακά σπάταλους Δήμους»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ