Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Δωρεάν εξετάσεις για την Παγκόσμια Ημέρα ημέρα Υγείας

Με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις καθώς και καμπάνια ενημέρωσης, συμμετέχει στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, το Κ.Ε.Π. Υγείας του Δήμου, με πρωτοβουλία του Γιάννη Φωστηρόπουλου και του αντιδημάρχου Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας Γιάννη Αρκουμάνη, διοργανώθηκε δράση προληπτικής ιατρικής.

H συγκεκριμένη δράση περιελάβανε εξετάσεις για την ανίχνευση και την πρόληψη διαφόρων παθολογικών νοσημάτων και πραγματοποιήθηκε στον χώρο των Δημοτικών Ιατρείων του Παλαιού Φαλήρου, από παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο και γυναικολόγο.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου αναφερόμενος στην δράση των Δημοτικών Ιατρείων τόνισε: «Μία ακόμη πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας, από τους εθελοντές συμπολίτες μας ιατρούς, υλοποιήθηκε με επιτυχία. Η συμβολή τους στην προσπάθεια που γίνεται από τα Δημοτικά μας Ιατρεία στον τομέα της πρόληψης και της ενημέρωσης των δημοτών είναι καθοριστική. Τους ευχαριστώ δημόσια για την ανταπόκριση τους και θέλω να διαβεβαιώσω τους δημότες ότι στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες δράσεις».

Διαβάστε περισσότερα: Δωρεάν εξετάσεις για την Παγκόσμια Ημέρα ημέρα Υγείας

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ