Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Από αντίπαλος, συνοδοιπόρος του Α. Κονδύλη ο Κ. Χαρίτος

Ως ψήφος εμπιστοσύνης στην διοίκηση και στο πρόσωπο του Ανδρέα Κονδύλη, χαρακτηρίζεται η προσχώρηση στην διοικούσα παράταξη του δημοτικού συμβούλου και μέχρι τις εκλογές του 2019, επικεφαλής του συνδυασμού «Άνω- Κάτω Καλαμάκι», Κώστα Χαρίτου.

Ο Κώστας Χαρίτος, αποφάσισε να ενταχθεί στην παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο», με γνώμονα την αναβάθμιση της πόλης μέσα από μία εποικοδομητική συνεργασία την οποία θεωρεί ως απαραίτητη για την τοπική κοινωνία.

Όπως ανακοίνωσε: «Ο χρόνος μας έχει δείξει ότι η συνεργασία μας είναι απαραίτητη για το καλό της τοπικής κοινωνίας. Όλα αυτά τα χρόνια βλέπουμε την ζωή των κατοίκων του Αλίμου να βελτιώνεται και να αναβαθμίζεται.

Έχω την πεποίθηση ότι μόνο μέσα από τη συνεργασία και την αλληλεγγύη μπορούμε να δημιουργήσουμε μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας. Παρόλο που έχουμε διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να ενωθούμε για το κοινό μας συμφέρον και να συνεργαστούμε για να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών μας. Στο τέλος της ημέρας, οι διαφορές μας πρέπει να υποχωρήσουν στην ενότητα και τον σκοπό μας για ένα καλύτερο αύριο.

Σήμερα, η δημοτική παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο» προσφέρει μια ευκαιρία για να αλλάξουμε την κατεύθυνση της τοπικής μας κοινωνίας και να προσφέρουμε περισσότερα στους συμπολίτες μας.

Με ενθουσιασμό και αφοσίωση, θα εργαστώ σκληρά για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα και να δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στο πλαίσιο αυτό θέλω να σας ενημερώσω για την συμπόρευση μου με τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη και την προσχώρηση μου στην δημοτική κίνηση «Αγαπώ τον Άλιμο».

Διαβάστε επίσης: «Αγαπώ τον Άλιμο»: Υποψήφιος με τον Ανδρέα Κονδύλη ο Κωστής Δημάκης

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ