Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Στα “μπλε” το Δημαρχείο για το Make-A-Wish

Στις εορταστικές εκδηλώσεις της παγκόσμιας Ημέρας Ευχής μετέχει ο Δήμος Αλίμου με δράσεις που έχουν σκοπό την εκπλήρωση των ευχών που κάνουν τα παιδιά και ιδιαίτερα αυτά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ο Δήμος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το βράδυ του Σαββάτου στις 29 Απριλίου θα φωταγωγήσει στις μπλε αποχρώσεις το Δημαρχείο και με τον συμβολικό αυτό τρόπο θα στείελι το μήνυμα της αισιοδοξίας σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες.

Ταυτόχρονα καλεί όλους τους δημότες να μεταβούν στο δημαρχείο, να βγάλουν μία φωτογραφία και να την αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 43η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 55 Δήμοι, ανάμεσά τους και ο Δήμος μας!

Διαβάστε επίσης: Έκθεση του Χ. Καρά στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ