Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Eννέα κατασκευαστικές εταιρείες στρέφονται κατά του Δήμου

Στην αντεπίθεση περνούν εννέα κατασκευαστικές εταιρείες που εναντιώνονται στις αποφάσεις του Δήμου Αλίμου για οριστικό τέλος στην ανέγερση πολυώροφων κτιρίων στην πόλη.

Συγκεκριμένα, οι επιχειρήσεις, ζητούν την πειθαρχική δίωξη του δημάρχου Αλίμου, Ανδρέα Κονδύλη και των μελών του δημοτικού συμβουλίου, για τις προσπάθειές τους να βάλουν τέλος στην ανέγερση των πολύ ψηλών κτηρίων στην πόλη.

Η δημοτική Αρχή κατά την προσφυγή της στην Δικαιοσύνη είχε κατηγορήσει τους κατασκευαστές ότι με διάφορα “τρικ” στα κτήρια αυτά, αναπτύσσεται δόμηση που ξεπερνάει και τον Συντελεστή Δόμησης της περιοχής, αλλά και το ύψος που κανονικά ισχύει.
Το αποτέλεσμα: βαθιά αλλοίωση και υποβάθμιση του φυσικού και οικιστικού περιβάλλοντος, προσβολή της πολεοδομικής μορφής του Αλίμου, απαξίωση των ακινήτων που έχουν ήδη χτιστεί με “κανονικούς” όρους δόμησης και υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Να σημειωθεί ότι το ζήτημα είχε τεθεί και κατά την συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Ιουνίου για τις περεταίρω δράσεις του Δήμου και την επιβολή της τήρησης των κανόνων δόμησης στην πόλη.

Διαβάστε επίσης: «Ένας βλάκας και μισός» στην θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν»

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ