Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Οι 75 υποψήφιοι του Γ. Αραμπατζή στην Ηλιούπολη

Το ψηφοδέλτιο της παράταξής του ολοκλήρωσε εμπρόθεσμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Πόλη Που Θέλω» και υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής που παρουσίασε τους 75 υποψηφίους του.

Η κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου έκλεισε το βράδυ της 31ης Αυγούστου, με την παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω» του Γαβριήλ Αραμπατζη να ανακοινώνει υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ανάμεσά τους, η δημοτική σύμβουλος Αλεξάνδρα Καραχάλιου, με πλούσιο έργο και προσφορά στον τομέα των αδέσποτων, καθώς και ο επιχειρηματίας Παντελής Φασόης, οι οποίοι θεωρούνται τα «βαριά χαρτιά» του ψηφοδελτίου.
Σε σχετική ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Γαβριήλ Αραμπατζής σημειώνει: «Είμαι περήφανος για την ομάδα της «Πόλης που Θέλω», μια ομάδα από 75 αξιόλογους ανθρώπους που είναι έτοιμοι να εργαστούν σκληρά για την πόλη που αγαπάμε την Ηλιούπολη. Οι δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου πλησιάζουν, και είμαστε προετοιμασμένοι για να προσφέρουμε τις ιδέες, τον ενθουσιασμό και τη δέσμευσή μας για μια καλύτερη πόλη.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ