Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνάντηση Θώδα- Λιβάνιου για τα προβλήματα του Δήμου

Θέματα χρηματοδότησης, προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, καθώς και διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και υποδομών και της καθημερινότητας των πολιτών, τέθηκαν κατά την συνάντηση του δημάρχου Ζωγράφου με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, κατά την συνάντηση που είχε ο Βασίλης Θώδας με τον Θοδωρή Λιβάνιο, εστιάστηκαν όλα τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Ζωγράφου και στα οποία η αρωγή του Υπουργείου μπορεί να δώσει λύσεις.

Λιβάνιος και Θώδας συμφώνησαν να έχουν στενή συνεργασία προς όφελος του Δήμου Ζωγράφου, αλλά και της στήριξης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος Ζωγράφου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό που με δέχθηκε στο γραφείο του και είχαμε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Ο κ. Λιβάνιος γνωρίζει εξαιρετικά όλα τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι διατεθειμένος να δώσει λύσεις, συνδράμοντας στο έργο μας στο Δήμο Ζωγράφου, τόσο στα θεσμικά όσο και στα οικονομικά ζητήματα που του εθεσα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ