Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

33χρονος έδειρε 11χρονο και εξαφανίστηκε με ΙΧ – Εντοπίστηκε ο οδηγός

Εντοπίστηκε ο κάτοχος του ΙΧ αυτοκινήτου που βοήθησε έναν 33χρονο να διαφύγει μετά την επίθεση σε 11χρονο στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, το βράδυ της Δευτέρας, ο 11χρονος μαζί με τον μεγαλύτερο φίλο του προσπέρασαν με τα ποδήλατά τους έναν άνδρα ηλικίας 33 χρόνων, ο οποίος άρχισε να βρίζει τα δύο παιδιά, τα οποία αρχικά ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση μαζί του και στη συνέχεια τρομοκρατημένα τράπηκαν σε φυγή.

Ο άνδρας πρόλαβε τον 11χρονο, τον έριξε από το ποδήλατο και άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο και να τον κλωτσά στην κοιλιά και το σώμα. Περαστικοί επιχείρησαν να σταματήσουν τον δράστη, κάποιοι άλλοι επιχείρησαν να τον ηρεμήσουν, ενώ μερικοί τον φωτογράφησαν.

Ο δράστης επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο και διέφυγε, ενώ οι αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν στους αστυνομικούς τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Αρχικά εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου. Πρόκειται για άνδρα μεγάλης ηλικίας, πατέρα του φερόμενου δράστη, ο οποίος οδηγούσε το όχημα. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον 33χρονο, ο οποίος δεν δέχεται την εκδοχή της απρόκλητης επίθεσης και υποστηρίζει ότι οι ανήλικοι τον έβρισαν, ενώ δεσμεύτηκε πως θα παρουσιαστεί μόνος του στο Τμήμα Ασφάλειας Παλαιού Φαλήρου.

Ειδήσεις από την Επικαιρότητα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ