Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

ΛΑΕ- ΑΑ: Πρόκληση και αναλγησία το ταξίδι του Κ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του κόμματος Λαϊκή Ενότητα – Ανυπότακτη Αριστερα για την επίσκεψη του Κυρ. Μητσοτάκη στο Ισραήλ αναφέρει:

Στον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη δεν αρκεί ότι ήταν ο πρώτος που στήριξε με ανακοίνωση της κυβέρνησης του τους βομβαρδισμούς του Ισραήλ εναντίον των αμάχων στη Γάζα, τάχα στο όνομα του δικαιώματος του στην αυτοάμυνα.

Δεν αρκεί ότι έχει  παραχωρήσει όλη την ελληνική επικράτεια στους Αμερικανούς για να την μετατρέψουν σε νατοϊκό ορμητήριο, ώστε να διευκολύνουν τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων.

Δεν αρκεί ότι εκτός από τις αμερικανικές βάσεις, που υπάρχουν στο ελληνικό έδαφος, παραχωρήθηκε και η 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα, από την οποία εκατοντάδες Αμερικανοί στρατιώτες παρέχουν βοήθεια στις επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων.

Έσπευσε και προσωπικά  στο Ισραήλ για να εκφράσει και δια ζώσης στο Νετανιάχου την στήριξη του στην επιχειρούμενη από το Ισραήλ γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Και όλα αυτά τα κάνει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση της ΝΔ, όταν βομβαρδίζονται άμαχοι, όταν ήδη έχουν σκοτωθεί από τους βομβαρδισμούς 5000 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων 2000 παιδιά, όταν 2.200.000 άνθρωποι ζουν χωρίς νερό, χωρίς τρόφιμα, χωρίς φάρμακα, όταν εμποδίζεται να φτάσει ακόμη και η ανθρωπιστική βοήθεια!!!

Τίποτε από αυτά δεν επηρεάζουν τον Κ. Μητσοτάκη, που έφτασε στο σημείο να εκφράσει ξανά την στήριξη του στο Νετανιάχου και στο δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, αρκεί να μην είναι μεγάλο το ανθρωπιστικό κόστος!!!

Πως αποτιμά την αξία της ζωής ο Κ. Μητσοτάκης;

Οι 5000 νεκροί Παλαιστίνιοι μέχρι τώρα είναι μικρό ανθρωπιστικό κόστος;

Πρόκειται για θράσος, για απανθρωπιά απέναντι σε αθώους άμαχους και σε ένα λαό, που δεν έχει δικαίωμα σε ελεύθερη πατρίδα αλλά και απέναντι στον ελληνικό λαό, που επί δεκαετίες εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Παλαιστινιακό λαό.

Οι ενέργειες του πρωθυπουργού βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις απόψεις και τα συναισθήματα του ελληνικού λαού.

Οι πρόσφατες  μαζικές κινητοποιήσεις το αποδεικνύουν.

 Ο Ελληνικός λαός συμπαρίσταται στον Παλαιστινιακό.

Ο Παλαιστινιακός λαός θα νικήσει.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ