Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Volkswagen ID.3 και ID.7 GTX: Ηλεκτροκίνηση στα… κόκκινα

Οι ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων (EV) απολαμβάνουν την εντυπωσιακή επιτάχυνση που προσφέρει η άμεσα διαθέσιμη ροπή. Ακόμα όμως και στην κατηγορία των EV υπάρχουν αρκετοί που επιζητούν το κάτι… παραπάνω. Κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ένα στα πέντε ηλεκτρικά ID.4 και ID.5 στην Ευρώπη ανήκει στη σπορ έκδοση GTX.

Φυσιολογικά λοιπόν η Volkswagen επεκτείνει τη γκάμα των GTX στα ID.3 και ID.7, ώστε να κερδίσει επιπλέον πελάτες. Το λανσάρισμά τους θα γίνει σύντομα και ξεχωρίζουν τόσο αισθητικά όσο και στον τομέα των επιδόσεων. Οπτικά, έχουν τη δική τους φωτεινή υπογραφή, αποκλειστικούς προφυλακτήρες, λεπτομέρειες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα και μεγάλους τροχούς 20 ιντσών. Στην καμπίνα των επιβατών έχουν τοποθετηθεί σπορ καθίσματα με επενδύσεις από ύφασμα και δερματίνη, κόκκινες ραφές στα καθίσματα και το τιμόνι.

Το ID.3 GTX θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις με την κίνηση στους πίσω τροχούς: η βασική έχει ισχύ 286 ίππους και η Performacen 326 ίππους (αλλά και ρυθμιζόμενο πλαίσιο DCC). Όπως τα ID.4 και ID.5 GRX, το ID.7 GTX Tourer είναι τετρακίνητο με δύο ηλεκτροκινητήρες. Αποδίδουν συνδυαστικά 340 ίππους και χαρίζουν σπορ επιδόσεις στο ηλεκτρικό station wagon. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα δύο μοντέλα, όπως η αυτονομία και οι τιμές τους, θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ