Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Ακαδημία για Γονείς «Από το Α έως το Ω»: 4η Συνάντηση για το 2024

Με την συμμετοχή των δήμων και τη συνεργασία του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) πραγματοποιείται η 4η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων για το έτος 2024.

Ο φετινός κύκλος των Ακαδημιών Γονέων, που διεξάγεται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού», θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 18:15 με θέμα: «Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις».

Στο πρόγραμμα παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της 4ης συνάντησης εδώ: https://6p1cf.r.ag.d.sendibm3.com/mk/cl/f/sh/6rqJfgq8dINmOPp8MlHdCUNlEDT/zqA2D5vgYWzi

Για να παρακολουθήσετε την 4η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων, θα ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://6p1cf.r.ag.d.sendibm3.com/mk/cl/f/sh/6rqJfgq8dIPRQs7Hr4hB85VgrWV/-FVhTepxq7uk

Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης διαζώσης από την Ακαδημία Νέας Σμύρνης, στον Πολυχώρο Γαλαξίας, που βρίσκεται επί της οδού 2ας Μαΐου 16.

Το συντονισμό της δράσης έχει ο αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Γιάννης Αρκουμάνης.

Διαβάστε επίσης: Στις 21 Απριλίου ο 15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος στον Φαληρικό Όρμο

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ