Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Στις 21 Απριλίου ο 15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος στον Φαληρικό Όρμο

Γιορτή του αθλητισμού θα είναι για το Παλαιό Φάληρο η 21η Απριλίου οπότε και θα πραγματοποιηθεί ο 15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, προσφέροντας σε όλους τους δρομείς μία αξέχαστη αθλητική εμπειρία στον Φαληρικό Όρμο.

Ο 15ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες που θα διεξαχθούν,  προκειμένου να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές κάθε ηλικίας περιλαμβάνει έξι διαδρομές τρεξίματος και βαδίσματος.

Μέχρι σήμερα δρομείς από 45 χώρες, 65 εθνότητες θα ταξιδέψουν για να συμμετάσχουν στους αγώνες.

Άρχισαν οι εγγραφές

Οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση είναι διαθέσιμες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα https://poseidon-athenshalfmarathon.com και διατίθενται σε προνομιακές τιμές για όλους εκείνους που θα σπεύσουν να ολοκληρώσουν τη σχετική διαδικασία άμεσα.

Για όσους δεν επιθυμούν να τρέξουν μόνοι, αλλά με την πολυμελή οικογένεια ή με την παρέα τους, υπάρχουν ομαδικές συμμετοχές άνω των 10 ατόμων.

Σε κάθε περίπτωση, οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές έως τη Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 ή έως ότου συμπληρωθούν τα ανώτατα όρια συμμετοχών (3.000 δρομείς στον Ημί-μαραθώνιο και το τέταρτο μαραθωνίου και 3.000 στα 5 χλμ).

  • Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει, πλέον, περαιτέρω δυνατότητα εγγραφής.

Διαβάστε επίσης: Ημερίδα για τον αυτισμό στον Πολυχώρο του Δήμου

Ειδήσεις από τo  Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ