Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Είκοσι επτά έδρες για τον Γ. Κωνσταντάτο – Ποιοι έρχονται πρώτοι

Τρίτη θητεία στο τιμόνι της πόλης εξασφάλισε ο δήμαρχος Ελληνικού -Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο οποίος εξελέγη με ποσοστό 72,94% και 27 έδρες.

Στη μάχη του σταυρού στη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού οι δέκα που προηγούνται με τον συνδυασμό «Ενωμένη Πόλη» είναι οι Δημήτρης Παπαγεωργίου, Μαρία Βασιλείου, Γιώργος Σαραφίδης, Φώτης Ιασωνίδης, Γιώργος Ζέλιος, Αλεξάνδρα Αφεντάκη, Κωνσταντίνος Στέφας, Νικόλαος Κουρκουλής, Τάσος Κατσιούλης και Αρτεμις Φαρμάκη.

Οι πρώτοι δέκα στην Δημοτική Ενότητα Αργυρούπολης είναι οι Θωμάς Κατσαγώνης, Βασίλης Κρητικός, Κορίνα Θεοδώρου, Πέτρος Ξηνταβελόνης, Σωτήρης Κύρκος, Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, Ιωάννης Τσαρπαλής, Ευάγγελος Νικοθόδης, Ελίνα Αλεξίου και Θεόδωρος Χαύτης.

Τη δεύτερη θέση καταλαμβάνει ο Γιώργος Κοκκίνης με ποσοστό 13,79% και 5 έδρες. Οι πρώτοι 5 του συνδυασμού «Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού Αργυρούπολης», στη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού είναι οι Χρήστος Κορτζίδης (ο πρώην δήμαρχος), Αριστείδης Σούγελας, Ελισσάβετ Γιαννακαρώνη, Γιώργος Ζωγόπουλος και Ελένη Αλεξίου. Στη Δημοτική Ενότητα Αργυρούπολης οι πρώτοι 5 είναι οι Νικόλαος Σπυρόπουλος, Ευάγγελος Χατζέλλης, Παναγιώτης Κοροβέσης, Σπύρος Φιλίππου και Ελένη Άννα Βλαβιανού.

Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Γιώργος Ιωαννίδης (Λαϊκή Συσπείρωση) με 7,72% και 3 έδρες. Οι πρώτοι τρεις που προηγούνται στη Δημοτική Ενότητα Ελληνικού είναι οι Φίλιππος Περγαντής, Παυλίνα Λιάππη και Δημήτριος Μερκούρης Μουρατχανίδης, και στη Δημοτική Ενότητα Αργυρούπολης οι Βασιλική Λυμπερόγιαννη, Βασίλειος Γριβάκης και Σοφία Λυμπερόγιαννη.

Ειδήσεις από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ