Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Επίθεση Ηλ. Σταμέλου σε Χρ. Βοσκόπουλο για τη Νήαρ Ηστ

Επίθεση στον δήμαρχο Καισαριανής Χρήστο Βοσκόπουλο σχετικά με την καταγγελία του για την υποβάθμιση του Δημόσιου Πρότυπου Παιδικού Γυμναστηρίου της Νηαρ Ηστ και τις ευθύνες του υπουργείου Παιδείας, έκανε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της πόλης, Ηλίας Σταμέλος.

«Όλα τα προηγούμενα χρόνια βέβαια ο κος Βοσκόπουλος -παρότι πρόεδρος του Δ.Σ. του νομικού προσώπου- δεν θεώρησε σκόπιμο να φέρει ούτε μια φορά το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, προτιμώντας τις παρασκηνιακές επαφές. Μέμφονταν τη στάση της “Λαϊκής Συσπείρωσης””, που στην προηγούμενη θητεία της αποκάλυπτε τις ευθύνες του Υπουργείου και διεκδικούσε μαχητικά τα αναγκαία, ενώ προεκλογικά διακινούσε ότι τάχα έχει εξασφαλίσει τη συντήρησή και αναβάθμισή του χώρου…», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής.

Η εικόνα των εγκαταστάσεων και η στάση του Υπουργείου – σημειώνει – γεννά σοβαρά ερωτηματικά για τις συνθήκες στέγασης και την ασφάλεια και των υπόλοιπων δραστηριοτήτων που φιλοξενούνται σήμερα στις υποδομές του Γυμναστηρίου (χώροι εκγύμνασης, γήπεδα, γραφεία). «Άλλο ένα κομμάτι της λαϊκής περιουσίας, ένας μοναδικός και ιστορικός χώρος, που θα μπορούσε να αποτελεί ζωντανό κύτταρο αθλητισμού και πολιτισμού για το λαό και τη νεολαία όλης της Αττικής, αντιμετωπίζεται σαν αχρείαστο κόστος και αφήνεται στην τύχη του!».

Τέλος, καλεί τα αθλητικά σωματεία, τον λαό και τη νεολαία της πόλης να δώσουν αγώνα για:

  • Την αύξηση της χρηματοδότησης του Γυμναστηρίου, ώστε να διασφαλίζει την πραγματική λειτουργία του για τις ανάγκες άθλησης των αθλητικών σωματείων, των μαθητών, των φοιτητών και όλων των αθλούμενων πολιτών που χρησιμοποιούν το χώρο.
  • Την κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό (γυμναστές, προπονητές, φύλακες, προσωπικό καθαριότητας, εργάτες), που θα μπορεί να ανταποκριθεί σε έναν πλούσιο προγραμματισμό πληθώρας αθλητικών προγραμμάτων.
  • Την άμεση συντήρηση, επισκευή και εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων.

Διαβάστε επίσης: Δήμος Καισαριανής: Το υπουργείο Παιδείας ευθύνεται για την υποβάθμιση της Νήαρ Ηστ

Ειδήσεις από την Καισαριανή στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ