Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Στην χριστουγεννιάτικη γιορτή των ΚΑΠΗ ο Βασίλης Θώδας

Δίπλα στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας βρέθηκε ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας που διασκέδασε μαζί τους στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κέντρων Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με υπέροχες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη χορωδία των ΚΑΠΗ του Δήμου Ζωγράφου καθώς επίσης με την υπέροχη φωνή και τα τραγούδια που ερμήνευσε η Χριστιάνα Γιαλιάτσου, συνοδεία των μουσικών Κώστα Αναγνώστου (Μπουζούκι), Δημήτρη Μωραΐτη (Κιθάρα/φωνή),Γιώργου Ζωγράφου (Ακορντεόν) και Νίκου Τσιατσούλη (Κρουστά).

Την εκδήλωση συντόνισε ο αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης. Παρόντες επίσης ήταν η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου, ο αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής, Αποτελεσματικότητας και Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο Δήμος Ζωγράφου μοίρασε χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ