Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Μείωση της τιμής του PCR στα 25 ευρώ και του rapid test στα 4 ευρώ στον Δήμο Μοσχάτου Ταύρου

Μία πολύ σημαντική μείωση στις τιμές του PCR και του rapid test, που πραγματοποιούνται με δαπάνες του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου, επέτυχε ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου, κατόπιν διαπραγμάτευσης των αρμοδίων υπηρεσιών με το συμβαλλόμενο εργαστήριο.

Από 1/1/2022 το PCR θα κοστίζει 25 ευρώ σε σχέση με το πλαφόν που έχει οριστεί στα 47 ευρώ. Για τα rapid test η τιμή θα είναι 4 ευρώ.

Με βάση την παραπάνω διαπραγμάτευση οι εργαζόμενοι του Δήμου που θα πραγματοποιούν PCR ή rapid test, όταν απαιτείται δική τους δαπάνη, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, θα καταβάλλουν τα ίδια μειωμένα ποσά. Επίσης, τα σχολεία, τα αθλητικά σωματεία και οι Σύλλογοι της πόλης θα διενεργούν τα τεστ σύμφωνα με τις παραπάνω τιμές.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, «στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης ανταποκριθήκαμε από την πρώτη στιγμή με συνέπεια και αποτελεσματικότητα κρατώντας ενωμένη την τοπική κοινωνία. Ο Δήμος μας δεν φείδεται σε τίποτα προκειμένου να διασφαλίσουμε με κάθε τρόπο την υγεία των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις με συνέπεια και αυταπάρνηση και είμαστε στην πρώτη γραμμή στη μάχη με τον αόρατο εχθρό για την προστασία της δημόσιας υγείας. Παρακολουθούμε από κοντά όλες τις εξελίξεις και άμεσα ενεργούμε. Είμαστε πάντα αλληλέγγυοι με όσους έχουν ανάγκη».

Διαβάστε τα νέα του Δήμου Μοσχάτου Ταύρου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ