Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ώρα για «Αθλοδιακοπές – Παιχνιδοδιακοπές» – Σε εξέλιξη οι αιτήσεις

O Oργανισμός Παιδείας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (ΟΠΚΑΠ) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ), ανακοινώνουν ό,τι την Τετάρτη 15-6-2022 και ώρα 22:00, θα ανοίξει εκ νέου η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα Προγράμματα Θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης (Αθλοδιακοπές – Παιχνιδοδιακοπές 2022).

Όπως αναφέρει ο Δήμος Αγίου Δημητρίου σε ανακοίνωσή του:

-Στο πρόγραμμα «Παιχνιδοδιακοπές» θα διατεθούν 48 θέσεις στο 20ο Δημοτικό Σχολείο και 10 θέσεις στο 2ο Νηπιαγωγείο για την Α΄ περίοδο.

► Στο πρόγραμμα «Αθλοδιακοπές», θα διατεθούν συνολικά 100 θέσεις στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Δημητρίου και στο Παλαιό Κλειστό Γυμναστήριο της οδού Θεομήτορος για την Α΄ και Β΄ περίοδο. Επειδή ενδέχεται να υπάρξουν σε όλες τις περιόδους διαθέσιμες θέσεις που θα προκύψουν από ακυρώσεις, συνιστάται να κάνετε τη σχετική αναζήτηση. Λόγω της άμεσης έναρξης των προγραμμάτων παρακαλείσθε να προβείτε στη σχετική πληρωμή.

Δείτε επίσης: Παράταση εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου

Διάρκεια προγραμμάτων

Τα προγράμματα θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και η κάθε περίοδος θα διαρκεί δύο εβδομάδες.

Ώρα προσέλευσης: 7:30.

Ώρα αποχώρησης: 16:00.

Κόστος συμμετοχής

-30 ευρώ για ένα (1) παιδί

-50 ευρώ για δύο (2) αδέλφια

-70  ευρώ για τρία (3) αδέλφια

Δικαιολογητικά

-Αντίγραφο ταυτότητας

-Λογαριασμός ΔΕΚΟ ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

-Ιατρική Βεβαίωση

-Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία να δηλώνεται η γνησιότητα των κατατεθέντων δικαιολογητικών, η αποδοχή των όρων του προγράμματος και ότι το παιδί είναι υγιές.

(Κατεβάστε την → ΕΔΩ)

-Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα είναι ενεργή μέχρι να συμπληρωθούν οι προβλεπόμενες θέσεις.

-Συνιστάται στους/στις ενδιαφερόμενους/ες γονείς να μεριμνήσουν εγκαίρως για την έκδοση της απαιτούμενης ιατρικής βεβαίωσης υγείας του παιδιού, για τη συμμετοχή του στα προγράμματα θερινής δημιουργικής απασχόλησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ